Artikkel: En enorm forskjell

En enorm forskjell på keramiske lakkbehandlinger

5 uker eller 5 års varighet? Her forklarer vi forskjellen på en "keramisk snarvei" sammenlignet med en Drop Off lakkbeskyttelse.

Markedet flommer nå over av produkter med keramisk innhold som er beregnet på å beskytte lakken mot slitasje samtidig som de gir glans og vannavrenning.

Hvor ligger forskjellene og hva skal du tenke på når du velger produkt?

Keramiske vaskeprodukter
Det finnes vaskeprodukter som inneholder keramiske elementer. Du vil da oppnå forbedret glans og god avrenning i en kort periode, og dette er ofte gode vaskeprodukter som fungerer godt dersom behandlingen gjentas jevnlig. Mange produkter av denne typen vil gi en varighet på linje med en tradisjonell voksbehandling.

Ren keramisk behandling
Av rene keramiske behandlinger vil du også finne store forskjeller. I nedre ende av skalaen finner du produkter med keramisk innhold helt ned i 7-8%. Disse har normalt en holdbarhet mellom 6 og 12 måneder (eller ca 50 vask). Noen produkter leveres da også kun med glansgaranti, men uten garanti for beskyttelsesevne.

I øvre ende av skalaen på keramisk coating finnes et lite spekter med produkter som har hele 70-80 % keramisk innhold. Her kan det gis opptil 5-9 års garanti (eller flere hundre vask) på både glans og beskyttelse.

Hva gjør at Drop Off skiller seg ut?
Drop Off lakkbeskyttelse (opp til 80 % keramisk innhold) utføres kun av sertifiserte Drop Off senter.

En Drop Off behandling utføres etter at bilen har gjennomgått forberedende lakkbehandling i form av rens, polering og utbedringer. Deretter legges Drop Off på lakken i et tynt lag på små seksjoner av gangen før overskytende produkt poleres av.

Bilen står så innendørs hos ditt Drop Off senter slik at behandlingen får herdet i minimum et døgn. Herdeprosessen er avgjørende for et vellykket sluttresultat.

Med denne type keramisk lakkbehandling kan du glede deg over en varig og ekstremt glansfull overflate som gir en overlegen beskyttelse mot steinsprut, fugleavføring, UVstråler og lignende. Les mer om Drop Off her.

Ikke minst får du opptil 5 års garanti på behandlingen! 

Finn ditt Drop Off senter her!

Filmen viser hvordan et Drop Off senter legger Drop Off lakkbeskyttelse som varer. Finn ditt Drop Off senter her!
Image

-47 953 08 430

info@engerhedlund.no

Kontakt oss for informasjon

Norsk Importør:
Enger & Hedlund AS
Postboks 4001 Gulskogen
3005 Drammen

Besøksadresse:
Vintergata 19
3048 Drammen

Bli Drop Off senter?

Kontaktpersoner:

Ove Johnsen
Key Account Manager
Telefon: 900 88 747

Jan Magne Andreassen
Key Account Manager
Telefon: 920 55 467