Om Drop Off

Keramisk lakkbeskyttelse med unik formula

Drop Off keramisk lakkbeskyttelse tåler avfettingsmiddel, veisalt, sur nedbør, UVstråler, sollys, frost og fugleavføring mye bedre enn de tradisjonelle lakkbeskyttelsene gjør. Drop Off har en holdbarhet på opp til 5 år. Bilen skal inn til vaskekontroll en gang i året for å opprettholde garantien. Ved vaskekontroll benytter bilpleiesenteret Drop Off Top Gloss. Dette er et unikt keramisk produkt som tilfører ekstra beskyttelse, avrenning, og glans til allerede behandlede flater. 

Drop Off er et av de få merker som er uten silikon, teflon eller voks, og gir en vesentlig bedre beskyttelse enn de tradisjonelle lakkbeskyttelsene som finnes i dag.

Unik test gjort av Statens provningsanstalt!

Drop Off er det eneste lakkbeskyttelsesproduktet siden 1989 som har utført en vasketest hos Statens Provningsanstalt i Sverige. Testen viser nesten uforandret lakkoverflate etter 150 bilvask.

Eksklusive bilmerker velger Drop Off!

Drop Off keramisk lakkbeskyttelse brukes på nysolgte biler av merkene: Ferrari, Bentley, Maserati, McLaren med flere.

Behold den flotte lakken på eldre biler

Lakkbeskyttelse er ikke bare til bruk på nyere biler. Drop Off er ideell for bruk på alle typer biler, alt fra veteranbiler til din ett år gamle modell. Lakken har godt av en beskyttelse likevel, og rengjøring og vedlikehold vil også bli mye lettere for deg.

Kontakt ditt senter

Drop Off vs. Polish

Drop Off keramisk lakkbeskyttelse er 1600% hardere enn vanlig voks
Image

Forskjellige typer lakkbeskyttelse

Polymer lakkbeskyttelse

Lakkbeskyttelse som inneholder polymerer har vært det mest solgte på markedet de siste 20 årene. Disse har en holdbarhet på omtrent ett år  før bilen må behandles på ny for at effekten skal vare. De kan ha god glansverdi og greie avrenningsegenskaper, men tåler dårlig enkelte avfettingsmidler. 

Voksprodukter

Inneholder kjemiske eller naturlige voksprodukter som for eksempel karnaubavoks. Effekten av voks har en kort varighet på ca 3–6 måneder.

Keramisk lakkbeskyttelse – Drop Off

Drop Off keramisk lakkbeskyttelse tåler avfettingsmiddel, veisalt, sur nedbør, UVstråler, sollys, frost og fugleavføring mye bedre enn de tradisjonelle lakkbeskyttelsene gjør. Behandlingen forenkler vedlikehold av billakken og lager en beskyttende hinne som forlenger lakkens kvalitet over tid. Drop Off har en holdbarhet på opp til 5 år. Bilen skal inn til vaskekontroll en gang i året for å opprettholde garantien. Vi anbefaler bruk av Top Gloss sammen med vaskekontroll.